Pop Ali Constructii

INSTALATII TERMICE - MONTAJ SISTEME CLIMATIZARE

HOME DESPRE NOI SERVICII LUCRARI ANGAJARI CONTACT
Instalatii termice
instalatii termice

Firma POP ALI CONSTRUCT pune la dispozitie servicii de realizare si montaj instalatii termice cat si montaj sisteme complete de climatizare

Executam lucrări de:
- instalaţii termice şi sanitare;
- montaj centrale termice (cazane de apă caldă, cazane de abur de joasă presiune, cazane de apă fierbinte şi cazane de abur cu funcţionare pe combustibili gazoşi, lichizi şi solizi) cu puterea termică de pană la 5 GCal/h şi debitul de abur de pnă la 10 t/h.
- montaj aparate aer condiţionat
- montaj sisteme complete de climatizare
- montaj sisteme pentru utilizarea energiei solare

INCALZIRE PRIN PARDOSEALA:

Sistemul de incalzire prin pardoseala reprezinta o alternativa confortabila fata de sistemele clasice de incalzire, oferind temperaturi uniforme, atat pe verticala, cat si pe orizontala, creeand un echilibru termic intre corpul uman si mediul ambient si generand o senzatie optima de confort.

Sistemul de incalzire prin pardoseala poate fi utilizat pentru intreg spatiul interior, in cadrul urmatoarelor tipuri de cladiri:
Cladiri de locuinte
Cladiri publice - scoli, gradinite, sali de sport, biserici, camine pentru batrani, magazine, restaurante, piete acoperite, spalatorii auto, parcuri expozitionale acoperite
Constructii industriale - depozite, hangare, hale de productie, ateliere, platforme de incarcare a marfurilor, crescatorii de pasari sau de animale, sere, gradini.

CLIMATIZARE, AER CONDITIONAT SI VENTILATIE

Un sistem de climatizare a aerului este acela in care se permite schimbul de caldura de la un ambient cu temperatura mica la unul cu temperatura mai mare, reprezentand inversul schimbului natural.

Nu stii ce sa alegi?

Scopul aparatelor de aer conditionat este acela de a crea un mediu confortabil pentru persoanele dintr-o incapere prin controlul starii aerului (temperatura, zgomot, grad de puritate, mirosuri, umiditate).

Pentru spatii mai mari sau pentru medii pretentioase se folosesc racitoare (chillere) sau centrale de tratare a aerului. Si in acest caz dispozitivele terminale (anemostate), trebuie amplasate corect, evitand introducerea gresita a curentilor de aer in incapere.

Un caz aparte il reprezinta ventiloconvectoarele, de perete sau tavan, care sunt fosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Este cea mai comoda si eficienta instalatie pentru incalzirea / racirea unei cladiri, dar si scumpa datorita echipamentelor termice care intervin (cazane pentru incalzire, chillere pentru racire).

 

 


instalatii termice, sisteme climatizare, instalatii termice bucuresti, montaj aparate aer conditionat

Pop Ali Constructii