Pop Ali Constructii

FIRMA DE CONSTRUCTII POP-ALI

HOME DESPRE NOI SERVICII LUCRARI ANGAJARI CONTACT

FIRMA DE CONSTRUCTII POP-ALI CONSTRUCTII

POP-ALI CONSTRUCTII este firma de constructii ce are ca obiect de activitate executia lucrarilor speciale de hidroizolatie, constructii de case la rosu si case la cheie, renovari de apartamente si cladiri, izolatii, acoperisuri, tencuieli, finisari, montari parchet, gresie, faianta, realizare design interior si exterior.

Suntem o firma de constructii in plina evolutie, constienti ca succesul nostru se bazeaza pe „echipa”, unde recunoasterea valorilor noastre comune ne conduc catre performanta.

Ne castigam increderea clientilor nostri prin timpul acordat intelegerii cerintelor lor, pentru a le putea oferi cel mai bune solutii comerciale si tehnice, precum si cea mai buna executie.
Acceptam numai comenzile in care suntem increzatori ca le putem executa cu succes, in timp util si nu in ultimul rand, in bugetul alocat.
Intelegem prin clientii nostri nu doar un proiect, ci un partener de lunga durata, caruia sa-i propunem solutii unice; astfel, continuarea relatiilor dintre firma de constructii profesionale POP-ALI CONSTRUCTII si clienti, fiind cea mai buna recunoastere a serviciilor de calitate pe care le oferim

 

 

constructii

 

POP-ALI CONSTRUCTII


Pentru orice intrebare nu ezitati sa contactati la telefonul 0741.100.750 sau pe adresa noastra de email. Va stam la dispozitie 24 din 24 de ore.

Informatii de identificare:

CUI: 219 881 48 din 21.06.2007
J: 51/ 380/ 21.06.2007

 

firma de constructii pop-ali

Pop Ali Constructii